Olası yangın veya rastgele bir korku yerinde binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları örgülmaktadır.
Esrar ve şule Geçirmez Baplar: Kötü ve şule geçirmez kapılar, yangının yüzı keşik dumanın da intikalini mâni olmak kucakin mutasavvertır.
Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde iletmek evetğu muhtevain, kabil olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini yağdırmak üzere önlem tuzakınmaktadır.
Yangın kapıları yangınların çoğunda önemli bir ilk defans hattıdır lakin önemli savsaklama meydanı olmaya devam etmektedir.
Çift Kanatlı Yangın Kapıları: Çift kanatlı yangın bapları henüz geniş açıklıkları kapatmak kucakin kullanılır ve daha zait tahliye yolunu sıyanet kapasitesine sahiptir.
Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.
Siz de yangın bapsı fiyatları karşı olgun soldurmak bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.
Safi olarak anlamanız bâtınin zirya elan önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak isterim.
Yangın merdiveni malzemeleri şifahane, mektep, AVM, iş yeri ve halk binalarına ilişkilı olarak yapılacak yangın merdivenleri ciğerin Yangın Kapısı firmalar bazı şartlar belirler.
Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla beraberinde oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu gidişat birey kaybı olmaması kucakin önemlidir.
Peklik Derslikı: Yangın kapısının peklik sınıfı, yangına karşı ne derece dayanıklı olduğunu gösterir.
Yangının ne zaman ve elbette olacağı belirli imkânsız. Her saat hazırlıklı olmalı ve önlemimizi almalıyız. Binamıza yangın kapısı ya da yangın merdiveni yapmış oldurmalıyız. Yangın yönetmenliğine reva şekilde yangın bapsı ve merdiven yapmış oldurmalıyız. Yangın kapısı, binanın strüktürsına ve gereksinimlerine reva olmalıdır. Yangın kapısının yaygınliği 80 cm ve yüksekliği 200 cm’ den az olmamalıdır.
Autarı doğru açılmasındaki genel fakatç zahir insanoğluın canlarını tahlis telaşıdır. Yangın takkadak dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini güç havliyle yangın kapısından autarı atarak hijyen esinti transfer gayretleri, dünyaarı akıllıca oluşturulan ivedi çıkış kapıları ile hafif ve kabil olmaktadır.
Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden henüz aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.